FaceMan: realtime foto-effecten op de iPhone 4

FaceMan is een app waarmee je je gezicht kunt vervormen, net als in Photobooth op de Mac. De app bevat 16 effecten, zoals uitrekken, sepia en lichttunnel.

faceman iphoneKen je Photobooth op de Mac, dan snap je ook het principe van FaceMan: met deze app kun je realtime allerlei foto-effecten proberen. Terwijl je in de iSight-camera van de Mac kijkt pas je lachspiegels, kleurveranderingen en vervormingen toe op je eigen gezicht. Dolle pret gegarandeerd. Op de iPhone is dit nu ook mogelijk met de app FaceMan van ontwikkelaar Libero Spagnolini. Met FaceMan kun je op de frontcamera van de iPhone 4 kijken welke foto-effecten het meest komische effect hebben. Er zijn 16 realtime effecten beschikbaar die op één of andere manier vervormen of verkleuren.


Naast de bekende effecten, zoals een fisheye-lens heeft FaceMan ook wat aparte effecten zoals een kapotte tv. Na het kiezen van het juiste effect maak je een foto, die je via e-mail kunt delen met anderen. Je hebt een toestel met iOS 4.x nodig, bij voorkeur een iPhone 4 omdat je anders niet gelijktijdig je gezicht voor de camera kunt houden en tegelijk het effect op het scherm bekijken.

Downloaden: FaceMan (€1,59)

faceman-effect

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.