Windows Live Messenger krijgt Facebook-chat en iOS fast app-switching

Windows Live Messenger heeft een update naar 1.1 gekregen. In de app is Facebook Chat toegevoegd, je kunt beter vrienden filteren en er is ondersteuning voor 31 talen.

windows live messengerMicrosoft heeft de eerste grote update uitgebracht voor Windows Live Messenger voor de iPhone. In deze nieuwe versie zijn meerdere nieuwe functies doorgevoerd, zoals ondersteuning voor 31 talen. Speciaal voor gebruikers van iOS 4.x heeft Microsoft de mogelijkheid van fast app-switching doorgevoerd. En wil je voortaan alleen je online vrienden zien, dan is er nu een instelling om de offline vrienden onzichtbaar te maken in de contactenlijst. Filteren van vrienden in de lijst is vanaf nu ook makkelijker. In de app zijn nog wat kleine dingen verbeterd, zoals snellere toegang tot de optie om je status te veranderen.


Alles is te vinden in de vernieuwde versie 1.1 van Windows Live Messenger, die je op elk toestel met iOS 3.0 of hoger kunt installeren. Fast-app switching is alleen beschikbaar op toestellen die multitasking ondersteunen, dus niet op de iPhone 3G.

Downloaden: Windows Live Messenger (gratis)

Reacties: 44 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.