The Sims 3 Ambitions voor iPhone nu in de App Store

In de App Store is vannacht de game The Sims Ambitions verschenen. De game biedt nieuwe mogelijkheden zoals een carriere en kinderen krijgen.

sims ambitionsElectronic Arts heeft vannacht de nieuwe game Sims 3 Ambitions in de App Store uitgebracht. In deze nieuwe variant heb je de mogelijkheid om verschillende carrières op te bouwen, een huis te bouwen of kinderen te krijgen. Ze zijn te vinden in de drie nieuwe of vernieuwde onderdelen: Career Modus, Build Mode en Babies.


Career Mode houdt in dat je je hobbies kunt omzetten in een carrière, zoals sportheld, kok, leraar of rocklegende. Je krijgt te maken met nieuwe locaties en kleding en er zijn mini-games rond bepaalde aspecten.

Build Mode was al aanwezig in de vorige versie van Sims 3, maar is nu uitgebreider. Je kunt je huis inrichten op de manier die het best bij jou en je nieuwe levensstijl past. Net als voorheen kun je meubels kopen en ze ook weer verkopen. Je voegt kamers toe, maakt ze groter, decoreert ze of zet een tussenwandje. Nieuw is dat de huizen die je bouwt meer met je carrière hebben te maken. Je kunt bijvoorbeeld een nachtclub inrichten of een gebouw voor kinderopvang neerzetten.

Babies is een veelgevraagde toevoeging, volgens de omschrijving in de App Store. Sims kunnen baby’s krijgen, voeden, met ze spelen en ze naar bed brengen.

Gelukkig hoef je niet van voor af aan te beginnen: je kunt je Sims importeren en exporteren tussen de eerder uitgebrachte iPhone-games The Sims 3 en The Sims 3 World Adventures.

Downloaden: The Sims 3 Ambitions (€3,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.