Steve Jobs ‘bevestigt’ witte iPhone voor de kerst (update)

Steve Jobs heeft in een van zijn ongeverifieerde mailtjes min of meer beloofd dat de witte iPhone nog voor de kerst komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

witte iphoneHet wordt een witte kerst wat de iPhone betreft. Apple heeft moeilijkheden met de productie van de witte iPhones, omdat het lastig is om de juiste dikte van de verflaag te bepalen. Ook blijkt er licht te lekken bij de metalen schermrand. Apple heeft beloofd dat de witte iPhone later dit jaar alsnog op de markt komt. Voor fans van niet-geverifieerde e-mailtjes van Steve Jobs is er weer een sprankje hoop: een student stuurde een mailtje naar Steve met de gebruikelijke teksten “Ik ben een fanboy” en “Ik ben aan het sparen” om uiteindelijk te eindigen met de vraag waar het om draaide: komt die witte iPhone nog voor de kerst?


Steve’s antwoord was: “Christmas is later this year.” We mogen er dus vanuit gaan dat “later dit jaar” niet betekent dat Apple op 31 december nog snel wat witte iPhones uit de fabriek tovert, als het mailtje tenminste echt is.

Update: inmiddels heeft de scholier toegegeven dat hij het verhaal uit zijn duim heeft gezogen.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.