Alle Toprestaurants: iPhone-app voor het betere eten

Alle Toprestaurants is een nieuwe Nederlandse app waarin je alleen toprestaurants van Michelin, GaultMillau en Lekker vindt.

toprestaurantsDe App Store is een nieuwe Nederlandse restaurantapplicatie rijker: Alle Toprestaurants. Deze app bevat adressen van alle toprestaurants in Nederland, verzameld in één applicatie, inclusief Michelin, GaultMillau en waarderingen uit de Lekker Gids. De gratis app laat zien welke goede restaurants er in de buurt zijn, op basis van je gps-locatie. Bij elk restaurant zie je adres, website, prijs van het menu en foto’s. Toch niets kunnen vinden? Het is ook mogelijk om op basis van naam, provincie, plaats, prijsniveau en waardering te zoeken. In de app vind je alleen de “betere” restaurants, dus geen eetcafé’s.


Heb je op basis van locatie of zoekopdracht geen keuze kunnen maken, dan is er ook nog de knop Aanraders (die in de eerstvolgende update zal worden gewijzigd in Uitgelicht). Dit zijn restaurants waar je zonder nadenken naartoe kunt. Bij elk restaurant kun je een route via Google Maps opvragen en je kunt je vrienden tips toesturen als je een goed restaurant via de app hebt gevonden. Vanuit de app kun je ook natuurlijk meteen naar het restaurant bellen of mailen om een tafeltje te reserveren.

Gelijktijdig met de app is ook de website www.alletoprestaurants.nl live gegaan.

Downloaden: Alle Toprestaurants (gratis)

alle toprestaurants

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.