Squace: makkelijke toegang tot bookmarks op je iPhone

Squace biedt je een overzichtelijke manier om bookmarks te benaderen. Je kunt bookmarks zowel op je iPhone als op je pc toevoegen.

SquaceSquace is een dienst die je op een makkelijke manier toegang geeft tot bookmarks op je mobiele telefoon. Uiteraard hebben de makers een iPhone-applicatie gemaakt en deze is sinds kort te downloaden in de App Store. De applicatie is eigenlijk een browser die navigeert door middel van bookmarks, in plaats van met een adresbalk.


Als je Squace opstart zie je direct een grid van blokjes. Elk blokje is een bookmark en ze zijn gesorteerd op alfabet. Je kunt je bookmarks ook weergeven als blokjes met plaatjes of als lijst. Ook is de volgorde gemakkelijk te veranderen, bijvoorbeeld gesorteerd op laatst bezochte websites. Er is een mogelijkheid om bookmarks onder te brengen in verschillende bundles (mappen).

De applicatie bevat standaard een flinke lijst met bookmarks van onder meer nieuwssites. Door een knop aan je pc-browser toe te voegen kun je met één klik vanaf je pc bookmarks aan Squace toevoegen. Het synchroniseren gebeurt direct via internet. Je kunt ook binnen de applicatie bookmarks toevoegen.

Bookmarks zijn de basis van Squace, maar de app kan meer. Zo kun je contactpersonen in de applicatie opslaan en op dezelfde manier benaderen als bookmarks. Het is zelfs mogelijk om de contacten van je iPhone te importeren. Vervolgens kun je ze bellen vanuit de applicatie. Ook biedt Squace de mogelijkheid om berichten te versturen vanuit de applicatie en zijn webdiensten als Gmail, Facebook en Twitter in de Squace-browser ingebouwd.

Alles binnen de applicatie is op een minimalistische manier weergegeven, waardoor het even duurt voordat je door hebt hoe de applicatie werkt en wat de verschillende knopjes doen. Gelukkig zit er een korte ‘How to use Squace’-handleiding in die alle functies aan je uit kan leggen.

Downloaden: Squace (gratis)

Bron: The Next Web

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.