PlattelandVakantieland.nl voor iPhone wijst de weg naar dagtrips

PlattelandVakantieland.nl heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je dagtrips en activiteiten op je iPhone bij elkaar kunt zoeken. Bijvoorbeeld op basis van locatie.

plattelandPlattelandVakantieland.nl is een nieuwe Nederlandse app waarmee je een dagje weg in Nederland kunt plannen. De app bevat 50.000 activiteiten, restaurants en overnachtingsplekken die je meteen vanuit de app kunt reserveren. Aan de hand van je locatie zie je welke activiteiten er in de buurt te vinden zijn, binnen een bepaalde straal. Je krijgt er ook meteen een beoordeling bij van activiteiten, hotels, ijssalons en dergelijke. Zelf kun je bij activiteiten ook een eigen beoordeling toevoegen. Bij elk adresje vind je een foto en korte omschrijving, met de optie om direct te bellen of een route te plannen.


Weet je niet wat je zult gaan doen, dan helpt de app je op weg. Maar als je heel gericht wilt zoeken naar een betaalbare B&B of een camping kun je die ook vinden. Kom je tijdens het bladeren door de app iets leuks tegen maar past het niet in de planning van vandaag, dan kun je die activiteit toevoegen aan ‘Mijn vakantie’. Zo kun je voor vertrek alvast wat activiteiten bij elkaar zoeken.

Downloaden: PlattelandVakantieland.nl (gratis)

plattelandvakantieland

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.