You Earned It voor iPhone: hoeveel verdien ik eigenlijk?

You Earned It voor iPhone is een app waarmee je kunt zien hoeveel geld je hebt verdiend. De app telt je inkomsten op en waarschuwt bij mijlpalen.

you earned itJe zit op je werk en denkt: waar doe ik het allemaal voor? In zo’n situatie schakel je de applicatie You Earned It! in. Deze laat zien hoeveel je hebt verdiend en geeft een waarschuwing wanneer je een mijlpaal hebt bereikt. Je eerste ton verdiend? Dan hoor je een zelf te kiezen geluidje of voel je je iPhone trillen. De app is ook handig voor studenten of ondernemers die inkomsten uit meerdere bronnen hebben.


Vaak heb je geen idee of je de hypotheek al hebt terugverdiend of dat je geld genoeg hebt verdiend om een nieuwe iPhone te kopen. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Joris van Liempd (jawel, met een d) en laat de bedragen in euro’s of in dollars zien, afhankelijk van de landinstelling van je iPhone.

you earned itVia de instellingen geef je aan hoeveel geld je in een bepaalde periode verdiend hebt. Dat kan ook een bedrag zijn dat je in twee of drie weken of in een halfjaar hebt verdiend. De app rekent vervolgens uit wat dit uitgesmeerd over de gehele periode betekent. Vervolgens geef je aan welk geluid je wilt horen en bij welke mijlpalen je gewaarschuwd wilt worden. Je kunt bijvoorbeeld bij elke 100 euro gewaarschuwd worden, maar ook wanneer er een absoluut bedrag van 1 miljoen euro binnen is gekomen. You Earned It heeft een wat Amerikaans uiterlijk en is niet meer dan een grappige app, maar er zullen vast mensen zijn die dit leuk vinden.

Je kunt instellen wanneer je de geluidjes wilt horen, dus alleen tijdens kantooruren of 24 uur per dag.

Downloaden: You Earned It (€0,79)

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.