Dilbert Calendar iPhone-app toont cartoons in je agenda

dilbert calendarEen groot nadeel van scheurkalenders op de iPhone is dat je elke dag opnieuw de app moet opstarten. De eerste dagen is dat nog leuk, maar daarna vergeet je het al snel. De makers van Dilbert hebben daarom iets nieuws bedacht: een scheurkalender die geïntegreerd is met je iPhone-agenda. Elke dag krijg je tijdens het bekijken van je agenda een geanimeerde cartoon te zien. Vanuit de app kun je nieuwe afspraken inplannen en bekijken wat er voor jou op het programma staat. De app is gratis, maar er zit wel een betaalmodel aan vast: in Dilbert Calendar vind je alleen een paar voorbeeldplaatjes. Binnen de app moet je voor een prijs van €0,79 (30 dagen), €3,99 (180 dagen) of €7,99 (1 jaar) een abonnement afsluiten.

De app haalt elke dag een nieuwe animatie op, dus alleen geschikt voor mensen met een ruime databundel of een Wi-Fi-netwerk. Een ander minpuntje is dat de applicatie je agenda alleen in dagweergave kan tonen, dus niet een heel werkweek of maand, zoals de standaardagenda van de iPhone.

Downloaden: Dilbert Calendar (gratis – aankoop vereist)

Categorie(ën): Productiviteit (App Store)
Tag(s): ,

5 reacties op “Dilbert Calendar iPhone-app toont cartoons in je agenda”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Jammer dat het ten koste gaat van de view. Een agenda betekent voor mij plannen, en plannen is vooruit kunnen kijken (met name in je agenda). Nee alleen een view voor een dag kan niet worden goedgemaakt met een geannuleerd plaatje.

  • Wie gaat hier nou 8 euro voor betalen (voor 1 jaar)??

  • Een heel werkweek kan toch niet met de standaardagenda van de iPhone?

  • Origineel geplaatst door Tripple
    Een heel werkweek kan toch niet met de standaardagenda van de iPhone?

    Nee, daar kun je WeekCal van Wasabi Apps voor gebruiken.

  • Waarschijnlijk zijn dit de filmpjes die je ook op http://www.dilbert.com/animation/ kunt zien

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties