1TapAlarm voor iPhone: makkelijke herinneringen voor taken

1TapAlarm is een iPhone-taakapplicatie waarmee je snel een herinnering voor een bepaalde taak kunt invoeren.

1TapAlarmOp iPhoneclub zie je regelmatig applicaties voorbij komen waarmee je je takenlijst kunt beheren. Dat is geen persoonlijke fascinatie (ik gebruik al Pocket Informant), maar omdat het nuttige applicaties zijn en veel mensen op zoek zijn naar apps waarmee ze productiever kunnen worden of hun dagelijkse leven beter kunnen organiseren. 1TapAlarm is een interessante app voor dit soort mensen.


1TapAlarm alertNet als bij de eerder besproken iPhone-applicatie Due kun je met 1TapAlarm snel een herinnering instellen voor een taak die je nog moet uitvoeren.

1TapAlarm is gratis te installeren en is ook handig voor mensen die al een (ingewikkelde) GTD-applicatie gebruiken maar een makkelijke app zoeken voor de taken die je niet zo snel gaat inplannen. Over een uurtje de tandarts bellen? Vóór 17:00 uur bij de stomerij langs? Om uiterlijk half vier de deur uit om je afspraak te halen? Dat soort taken kun je met 1TapAlarm supersnel inplannen. Je vult een titel in, geeft aan wanneer je gewaarschuwd wilt worden en bent klaar.

Er zitten ook een paar simpele instellingen in. 1TapAlarm gebruikt lokale notificaties en is dus niet afhankelijk van push notificaties die via een internetverbinding lopen. De app is aangepast voor het Retina Display van de iPhone 4 en ziet er qua design prima uit. Met de standaard klokapplicatie op je iPhone kun je ook een herinnering instellen, maar 1TapAlarm maakt het een stuk makkelijker, kan een eindeloos aantal notificaties aan en laat je ook nog weten wát je precies geacht bent te gaan doen.

Downloaden: 1TapAlarm (gratis)
Via: Macstories

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.