BlackBerry Media Sync synchroniseert iTunes-collectie met telefoon

BlackBerry Media Sync is een nieuwe oplossing voor mensen die een BlackBerry gebruiken maar eigenlijk liever een iPhone zouden willen hebben. Met de software synchroniseer je je iTunes-bibliotheek met de BlackBerry.

BlackBerry Media Sync Ben je door je werkgever wel gedwongen om een BlackBerry te gebruiken (omdat die immers veel veiliger zijn) terwijl je in je hart toch meer een iPhone-type bent, dan is er nu in ieder geval een manier om je iTunes-muziek op het toestel te krijgen. BlackBerry Media Sync is zojuist aangekondigd. Bezitters van de huidige generatie BlackBerry krijgen daarmee de mogelijkheid om hun iTunes-bibliotheek geheel of gedeeltelijk te synchroniseren. Ook afspeellijsten (playlists) worden ondersteund.


De BlackBerry-gebruikers kunnen een deel van de opslagruimte van hun telefoon reserveren voor het serieuze werk: documenten, foto’s en dergelijke. BlackBerry Media Sync is geschikt voor elke BlackBerry in de 8800-serie en voor de Curve en Pearl. Als de BlackBerry Bold beschikbaar komt wordt deze ook ondersteund. Wel is er nog één kleine beperking: de software is op dit moment alleen geschikt voor Windows XP en Vista. Ben je Mac-gebruiker dan zul je nog steeds software zoals The Missing Sync of PocketMac moeten installeren.

Via: BlackBerry.com

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.