Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

SEGA’s Sonic the Hedgehog 4 in de App Store

SEGA heeft een trailer uitgebracht, waarin ze beloven dat de iPhone-versie van Sonic the Hedgehog 4 vanaf 7 oktober in de App Store te krijgen is.

sonic hedgehogSEGA heeft gisteren een trailer vrijgegeven van de nieuwe game Sonic the Hedgehog 4. Ze beloven daarin dat de game vandaag al in de App Store beschikbaar kunnen zijn. SEGA heeft woord gehouden: Episode 1 van de game is nu te downloaden, maar is wel een stuk duurder dan de eerdere versies.


In het filmpje is de Casino Street Zone te zien, waar een belangrijk deel van de game zich afspeelt. Ook zie je een glimp van de Mad Gear Zone, het laatste level. SEGA heeft ervoor gekozen om het scherm en de complete game te laten roteren aan de hand van Sonic’s bewegingen. Sonic the Hedgehog 4 is een 2D-game die dichtbij het origineel van de Sega Genesis is gebleven. De consoleversie van deze game komt volgende week pas.

Downloaden: Sonic the Hedgehog 4 Episode I (€7,99)

Ook verkrijgbaar:

Blijkbaar verwacht SEGA dat de spelers ook weer interesse krijgen in deze twee oudere versies van Sonic the Hedgehog en probeert daarvan te profiteren. Tot gisteren kostten beide games namelijk €1,59, nu zijn ze omhoog gegaan naar €4,99.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 oktober 2010 om 10:02
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.