LEGO Hobby: handleidingen van alle LEGO-sets op de iPhone meenemen

LEGO Hobby is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je alle LEGO-bouwpakketten die op de markt zijn gebracht kunt terugvinden. De app bevat ook filmpjes.

lego iphone hobbyVandaag heeft de Nederlandse ontwikkelaar Speak BV een iPhone-applicatie uitgebracht voor liefhebbers van LEGO. Met de LEGO Hobby-applicatie kun je alle handleidingen voor het bouwen van elke LEGO-set terugvinden. In de app voer je het nummer, jaartal of thema in: van Star Wars tot Indiana Jones of Batman. Uit de lijst met resultaten kun je vervolgens jouw LEGO-set kiezen en als favoriet aanvinken als je de betreffende set in bezit hebt. De belangrijkste functie is het kijken hoe je een bepaalde set in elkaar zet. De app laadt daarbij een PDF-document waarop je kunt inzoomen maar waarvan de resolutie niet altijd even optimaal is.


LEGO HobbyIn de app vind je ook informatie over Technisch LEGO en DUPLO, plus een aantal filmpjes van YouTube (helaas niet de LEGO WK-filmpjes van afgelopen zomer). De LEGO Hobby-app is een onofficiële app waarvoor je €1,59 moet betalen. De ontwikkelaar organiseert een actie waarbij je €500 aan LEGO-pakketten kunt winnen om de lancering te vieren.

Downloaden: LEGO Hobby (€1,59)
Ook verkrijgbaar: Brickset (gratis – zelfde idee, andere ontwikkelaar)
Meer informatie: Website: http://www.speak.nl/legohobby

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.