iPhone-applicatie van 22 Tracks binnenkort in de App Store

Binnenkort komt de iPhone-applicatie van 22 Tracks hopelijk eindelijk in de App Store. De applicatie is tot nu aan toe geplaagd door vertragingen.

22 tracks is een geroemde site voor muziekliefhebbers. De website won in 2010 twee awards bij The Next Web, waaronder Overall Public Winner. 22 Tracks werkt volgens een simpel principe: er staan op de website 22 verschillende genres en bij ieder genre vind je 22 nieuwe nummers, geselecteerd door Amsterdamse DJ’s. Onder deze DJ’s bevinden zich onder andere Henzel & Disco Nova, Rotjoch en Job de Wit. Met My22 kun je uit al die nummers je eigen playlist maken. Een ideale applicatie dus om nieuwe muziek te ontdekken.


Eind 2009 werd de applicatie al aangekondigd en werd gezegd dat we hem begin 2010 mochten verwachten. De datum die geprikt werd was in begin mei, maar de applicatie dook maar niet op in de App Store. Vervolgens zou ‘ie 22 juni uitkomen. Enkele dagen voor de release bleken er echter verschillende beveiligingslekken in de applicatie te zijn en werd de applicatie wederom uitgesteld.

Op 22 oktober bestaat de site precies één jaar en de mannen achter 22 Tracks hopen dat de iPhone-applicatie voor die tijd beschikbaar is. De applicatie is ingediend voor 11 oktober, dus zou ieder moment kunnen worden goedgekeurd. 22 Tracks zal binnenkort gratis te downloaden zijn uit (alleen) de Nederlandse App Store.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 oktober 2010 om 8:45
Onderwerp
Categorie
Muziek

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.