Glu brengt nieuwe game Toyshop Adventures uit

Glu Mobile heeft de game Toyshop Adventures uitgebracht, een spel waarbij je in een speelgoedwinkel op ontdekkingstocht gaat en diverse puzzels oplost.

toyshop-adventuresGlu Mobile heeft een nieuwe game uitgebracht met de naam Toyshop Adventures. De game is bedoeld voor spelers vanaf 9 jaar en speelt zich af in een speelgoedwinkel. Je gaat op ontdekkingstocht in een walhalla van speelgoed, waarbij je ondertussen puzzels oplost en platformspelletjes doet.


Daarbij kom je klassiekers uit je kindertijd tegen, terwijl je met diverse verhaallijnen en karakters te maken krijgt. Die karakters zijn soms afkomstig uit andere Glu-games, zoals Eryn uit de game Glyder en KO Kid uit de game Super KO Boxing. Bij de verhaallijnen heeft Glu soms net een andere draai gegeven aan het klassieke verhaal. De game beschikt over 3D-graphics en aansprekende karakters, waardoor de speelgoedwereld echt tot leven komt. Er zijn geheime locaties die je moet unlocken en er zijn bonussen te verdienen.

toyshop-adventures-iphone

Je moet zoekgeraakte knikkers terugvinden, gaat in speelgoedautootjes rijden en moet met je lasso speelgoed naar de juiste plaats transporteren. Goed nieuws: de app is gratis. Wel is er een Shiny Chest als in-app aankoop aanwezig voor €2,39.

Downloaden: Toyshop Adventures (gratis)
Ook verkrijgbaar: Toyshop Adventures + Extra Bonus (€1,59)

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 oktober 2010 om 17:30
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.