Textforce voor iPhone: nieuwe universele Dropbox-teksteditor

Textforce is een nieuwe teksteditor met koppeling naar Dropbox. Met deze app kun je teksten offline bewerken en daarna weer synchroniseren met je online opslagruimte.

textforce-iphoneTextforce is een nieuwe teksteditor voor de iPhone, iPad en iPod touch. Deze universele app heeft eigenlijk maar één functie: het kunnen bekijken en bewerken van tekstdocumenten in je Dropbox-account. Je kunt bladeren door de mappen, een document openen en na het doorvoeren van tekstwijzigingen het document weer synchroniseren met je online opslagruimte. Dit gebeurt automatisch bij het afsluiten van een document. Textforce vereist iOS 3.2 of hoger en het bewerken kun je gewoon offline doen.


Om snel je eerder gemaakte documenten terug te kunnen vinden kun je bookmarks aanmaken met je favorieten mappen en bestanden. Dit bookmark-menu is bereikbaar vanaf de navigatiebalk. Ook is er een lijstje met recent geopende bestanden via de historiefunctie te zien. De app geeft je de mogelijkheid om lettergrootte en lettertype in te stellen. Ook kun je aantal woorden, karakters en regels tellen. Textforce heeft een undo- en redo-functie, mogelijkheid om tekst te kopiëren naar een klembord en een optie om vanaf de laatste bewerkingspositie op te slaan. Voor mensen die bang zijn dat een moeizaam gemaakt document verloren gaat, is er ook de Read Only-mode. Deze zorgt ervoor dat je niet kan bewerken en alleen de documenten kunt openen om te bekijken. Word- en Excel-documenten worden niet ondersteund, maar wel eenvoudige tekstdocumenten zoals txt en html.

Downloaden: Textforce (€2,99)

textforce

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.