ARstreets voor iPhone: graffiti spuiten en street cred verdienen

ARstreets is een iPhone-applicatie waarmee je graffiti op gebouwen kunt spuiten en daarmee street credibility verdient. De app is gekoppeld aan Foursquare, Twitter en Facebook.

arstreetsARstreets is een nieuwe augmented reality-applicatie voor de iPhone waarmee je graffiti kunt spuiten zonder het straatbeeld te vervuilen. In ARStreets schrijf je virtuele graffiti-teksten op locaties in de werkelijke wereld. Daarbij maakt de app een koppeling met Foursquare, Facebook en Twitter. Je bouwt ‘street credibility’ op door locaties te taggen en daarbij in te checken. Anderen kunnen je tags oppakken en elders gebruiken, waardoor jij ook extra punten verdient. ARStreets maakt voor het tekenen van de graffiti gebruik van de engine die al voor de iPhone-schilderapplicatie Layers was gemaakt.


Je kunt met ARstreets je creativiteit inzetten om je wereld mooier te maken, zonder dat anderen er last van hebben. De app zelf is gratis, maar via in app-aankopen kun je een onbeperkt aantal tags of een betere tekenapplicatie tot je beschikking krijgen. Het is niet langer cool om de mayor van een bekend gebouw te worden, maar nog veel cooler om de gevel van het gebouw te beschilderen met jouw persoonlijke boodschap of logo. En als je bij een restaurant met slechte service bent geweest, kun je dat voortaan gewoon op de muren kalken.

Downloaden: ARstreets (gratis)

arstreets-iphone

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.