Philo TV voor iPhone laat je inchecken op tv-series

Philo TV is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je kunt inchecken op tv-series. Het is vooral voor Amerikaanse series bedoeld.

philo badgesPhilo TV is een iPhone-applicatie voor mensen die graag naar de nieuwste tv-series kijken en daar met anderen over willen praten. De app is vooral handig voor mensen die zich niet laten beperken tot het Nederlandse tv-aanbod, maar graag kijken wat er in de VS zoal wordt uitgezonden. In Philo zie je wat je vrienden aan het kijken zijn en wat er momenteel trending is op de televisie.


philo tvJe kunt inchecken op een serie en daarbij commentaar geven of je ervaringen delen met vrienden via Twitter en Facebook. Ook zijn er awards te verdienen. Zo is er bijvoorbeeld een ‘Situation’-badge als je vaak kijkt naar de serie Jersey Shore (de serie die de inspiratie vormde voor Oh Oh Cherso). Ook kun je een soort mayor worden van een bepaalde televisieserie, alleen deelt Philo TV de titel ‘Executive Producer’ uit. Kortom: niet geschikt voor mensen die wachten tot de series op SBS6 verschijnen, maar voor mensen die graag nog onbekende series willen ontdekken en willen zien welke series in opkomst zijn, is het de moeite waard.

Downloaden: Philo TV (gratis)

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.