iPrijs 2.0 krijgt barcodescanner en is aangepast voor iOS 4

iPrijs 2.0 heeft een barcodescanner gekregen, werkt op iOS 4 en werkt sneller dan voorheen. De app checkt prijzen in honderden webwinkels.

iprijsDe prijsvergelijkingsapp iPrijs is beschikbaar in een nieuwe versie. iPrijs 2.0 heeft een barcodelezer gekregen, die veel formaten ondersteunt. Er is een optie toegevoegd om productprijzen te delen met vrienden via e-mail, Hyves en Twitter en je kunt bladeren door meerdere productcategorieën. De app zoekt door miljoenen producten en toont de actuele prijzen van honderden webwinkels. Zo weet je bijvoorbeeld bij de Media Markt meteen of een voorgespiegelde knalprijs echt de laagste is die je kunt vinden.


De eerste versie van de iPrijs-app verscheen in februari en werd meer dan 50.000 keer gedownload. Na de laatste grote iOS-update werkte de app niet meer goed. Dat is nu opgelost met versie 2.0: die is geschikt voor iOS 4 en heeft optimalisaties voor het Retina Display van de iPhone 4. De app is sneller en betrouwbaarder. Een nieuwe server zorgt ervoor dat de resultaten sneller worden getoond. Om de klanten van de oude versie tegemoet te komen, geeft de ontwikkelaar hen de mogelijkheid om gratis te upgraden naar versie 2.0. Maar dat is natuurlijk een wat loze belofte, omdat dat voor 99,9% van alle iPhone-applicaties geldt: updates zijn bijna altijd gratis.

iprijs iphone

Naast deze nieuwe iPhone-versie verscheen er afgelopen week ook een Android-versie van iPrijs. Op dat platform is het al gebruikelijker om barcodes te scannen, bijvoorbeeld om nieuwe apps te downloaden. iPrijs ondersteunt de barcode-formaten QR-Code, CODE-128, CODE-39, I25, DataBar, DataBar-Exp, EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, ISBN-13, ISBN-10 en PDF417.

Downloaden: iPrijs (€1,59)

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.