Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Find a FaceTimer: ontmoet willekeurige iPhone FaceTime-gebruikers

Find a FaceTimer is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je willekeurige mensen via FaceTime kunt ontmoeten. Het idee lijkt op Chat Roulette, want er is geen controle op vunzigheid.

find a facetimerIs het je nog steeds niet gelukt om een FaceTime-vriend te vinden waarmee je Apple’s videochatdienst kunt uitproberen, dan is het misschien tijd voor Find a FaceTimer. Deze app verscheen vannacht in de App Store en is bedoeld om met een willekeurige andere FaceTime-gebruiker te chatten. De gevaren daarvan zijn al bekend van Chat Roulette: je kunt de meest maffe mensen in beeld krijgen, die niet altijd volledig zijn aangekleed. Wie toch de gok wil wagen kan Find a FaceTimer gratis proberen. De app werkt op de iPhone 4 en brengt je in contact met willekeurige andere mensen, die zin hebben om te kletsen.


Op die manier kun je nieuwe mensen ontmoeten en interessante gesprekken voeren – mits je de juiste personen treft. In de app zie je wel eerst leeftijd en geslacht en eventueel een foto. Maar zoals de slogan luidt: ‘On the internet, nobody knows you’re a dog’

Downloaden: Find a FaceTimer (gratis)

Reacties: 39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.