Google Instant beschikbaar voor iOS

Google Instant is beschikbaar op iOS-apparaten door naar de Engelstalige versie van Google.com te surfen in Safari.

Google InstantGoogle is bezig om Google Instant beschikbaar te maken op iOS-apparaten, zoals de iPhone en de iPad. Met Instant krijg je direct als je begint te typen zoekresultaten te zien die ook continu veranderen terwijl je typt. Hierdoor wordt zoeken nog sneller en dynamischer. Op verschillende blogs, zoals 9to5Mac en MacStories komen in de reacties meldingen binnen van mensen over heel de wereld bij wie het wel en niet werkt.


In Nederland lijkt het al beschikbaar, als je Google op de taal Engels zet via een link onderaan Google.com. Vervolgens kun je onder het zoekveld de Instant beta aanzetten.

Google Instant werkt alleen via het zoekvenster op Google.com, niet via de zoekbalk rechtsboven in Safari. Dit zou namelijk door Apple in iOS moeten worden aangepast en de vraag is of Apple dat voor Google wil doen.

Safari

Safari is de Apple's eigen webbrowser die standaard beschikbaar is op iPhone, iPad en Mac. Safari draait op WebKit, de motor achter de browser en ondersteunt alle huidige internetstandaarden. Safari heeft allerlei handige functies, zoals het instellen van favoriete websites, bladwijzers, het Safari-privacyrapport en nog veel meer. De browser krijgt regelmatig nieuwe functies, samen met grote iOS-, iPadOS- en macOS-updates. Lees hier alles over Safari en nuttige tips.

Safari

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.