Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Volg je favoriete hardlopers op de iPhone tijdens de New York Marathon

Met de officiële app van de New York City Marathon 2010 kun je je 5 favoriete hardlopers volgen. Ook kun je tegen betaling livebeelden bekijken.

ing marathon new yorkVandaag vindt in New York de jaarlijkse marathon plaats. Of je nu aanwezig bent om één van de deelnemers aan te moedigen of gewoon thuis zit: met de app ING New York City Marathon 2010 kun je het spektakel op de voet volgen. Het gaat om de officiële app, waarin je details over het parcours vindt, updates van gelopen tijden en informatie over deelnemers. Er zit ook een mogelijkheid in om live video van de marathon te bekijken, maar daarvoor zul je wel een in app-aankoop van $2,99/€2,39 moeten doen.


Via de app kun je maximaal vijf specifieke hardlopers volgen, door hun naam of rugnummer in te tikken. Je moet de app herstarten om de gegevens goed te kunnen zien. Het is ook mogelijk om dat via de officiële website te doen, maar dan betaal je $5,99. Je krijgt dan een melding als je favoriete hardlopers de mijlpalen van 5km, 10km, 15km, 20km, 25km, 30km, 35km, 40km en de finish hebben bereikt. Daarnaast is het mogelijk om op de kaart specifieke deelnemersgroepen uit te schakelen, bijvoorbeeld rolstoelers.

Downloaden: New York City Marathon 2010 (gratis)

new york marathon

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 november 2010 om 11:24
Onderwerpen
,
Categorie
Sport

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.