Boxcar 4.0 voor iPhone krijgt nieuw uiterlijk en betere berichtfilters

boxcar iphone iconBoxcar is een iPhone-applicatie waarmee je meerdere push notificaties kunt afhandelen. Berichten van sociale netwerken, RSS-feeds, e-mail, postings waarin jouw (bedrijfs)naam wordt genoemd… Boxcar houdt je op de hoogte met een geluidje of een pop-up. In de App Store is zojuist de nieuwe versie 4.0 verschenen, waarin het organiseren en filteren van berichten nog beter is geworden. Boxcar heeft een nieuw uiterlijk gekregen met de inmiddels stereotiepe boekenplank, om de diverse diensten te beheren.

Met Boxcar kun je precies zien wanneer een push notificatie binnenkwam en welke berichten je eerder hebt ontvangen. Boxcar slaat een historische tijdlijn op van berichten, waar je doorheen kunt bladeren. De berichten staan gegroepeerd per tijdstip en dienst. Ook kun je berichten van bepaalde personen laten markeren, zodat ze meer opvallen. Krijg je notificaties van Twitter binnen, dan staat er meteen een profielfoto bij, zodat je berichten van bepaalde mensen sneller kunt herkennen.

Vanuit de app is het mogelijk om te antwoorden op berichten, zonder de bijbehorende app te starten. In versie 4.0 worden nog meer Twitter-clients ondersteund. Daarnaast is er nu ondersteuning voor GitHub, Google Voice, Google Buzz en andere sociale netwerkdiensten. En als je tot nu toe gebruik maakte van de iPhone-app Prowl voor het tonen van Growl-berichtjes op je iPhone, dan kun je die app voortaan achterwege laten, want Boxcar kan ze ook tonen. Met Growl kun je lokale notificaties op je computer thuis ook op je mobiele telefoon laten tonen.

boxcar iphone

Boxcar kan behoorlijk druk zijn, als je alle ondersteunde diensten inschakelt. Wil je even rust aan je hoofd, dan kun je bepaalde notificaties onderdrukken of juist wel laten tonen. Nieuw is ook de ondersteuning voor het Retina Display en het tonen van App Recommendations. Dit zijn aanbevelingen voor apps en diensten die je mogelijk in combinatie met Boxcar zou willen gebruiken. Boxcar wordt gemaakt door een team van 5 mensen en heeft al meer dan 500 miljoen notificaties naar iPhones en andere iOS-apparaten verstuurd.

Downloaden: Boxcar (gratis – advertenties uitschakelen kost €3,99)

6 reacties op “Boxcar 4.0 voor iPhone krijgt nieuw uiterlijk en betere berichtfilters”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Van een geweldige app met waardeloze UI naar een geweldige app met een geweldige UI. Ziet er goed uit!

 • Betekent dit dat je gewoon gratis meer services kan instellen? Vroeger kreeg je er 1 gratis en moest je voor de rest betalen namelijk ;)

  EDIT: jups, heb er nu 2 in staan ;)

 • Is dit dan zoals Twezr?

 • @Pääsiäismuna – Nee, Twezr is meer een universele messaging applicatie voor e-mail en social networks. Boxcar doet in essentie alleen push-notificaties (en goed ook), maar zou je met een beetje goede wil ook als messaging app kunnen gebruiken. Beide apps zijn echter complementair aan elkaar.

 • Fijne app, zo als eerste indruk.
  Als nogal fanatiek RSS-lezer heb ik wat moeite om mijn feeds makkelijk in Boxcar te zetten. Iemand ideeën???
  Integreert lastig met Google Reader of Reeder of Byline.
  Zit het nu handmatig in te typen; kan makkelijker hoop ik toch?!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Upstage: online tool voor het uitwisselen van iOS-appdesign - iPad - iPadclub
Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties