LEGO Creationary: pictionary met LEGO op de iPhone

Het gratis spel LEGO Creationary is een variant op Pictionary. Je moet zo snel mogelijk raden wat er wordt opgebouwd uit LEGO-steentjes.

lego creationaryLEGO heeft afgelopen week een gratis universele game uitgebracht voor de iPhone: LEGO Creationary. Het spelletje is gebasseerd op het gelijknamige bordspel van de speelgoedfabrikant en is een variant op Pictionary. Doel van het spel is om zo snel mogelijk te raden wat er wordt opgebouwd uit LEGO-steentjes. Hiervoor heb je steeds vier keuze-opties. Hoe sneller je het juiste antwoord aanklikt, hoe meer punten je krijgt. Is je antwoord fout, dan eindigt het spel.


De puzzels zijn onderverdeeld in vier categorieën: dieren, voertuigen, gebouwen en voorwerpen. Welke categorie je krijgt wordt bepaald met een dobbelsteen. Deze heeft ook een speciaal vlakje waarbij je punten worden verdubbeld. Eén spel bestaat uit maximaal 15 puzzels. In totaal zitten er meer dan 300 puzzels in het spel. De applicatie werkt zowel op de iPhone en iPod Touch, als op de iPad.

Downloaden: LEGO® Creationary (gratis)

LEGO® Creationary

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 november 2010 om 18:14
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.