Angry Birds krijgt kerstversie

Angry Birds krijgt na een speciale Halloweenversie binnenkort een kerstversie. Wanneer het spel precies uitkomt is niet bekend.

Angry Birds ChristmasAngry Birds krijgt een kerstversie. Vorige maand lanceerde Rovio al een speciale versie van het spel vanwege Halloween en nu is Kerstmis dus aangegrepen voor een nieuwe Angry Birds-variatie. Wanneer het spel precies uitkomt en hoeveel het gaat kosten is niet bekend, maar dat het niet lang meer kan duren is zeker.

Voor de kerstversie zijn speciale levels gebouwd met kerstbomen, sneeuw en cadeautjes. Of er ook nog nieuwe vogels bij komen is niet bekend. Hoeveel levels Angry Birds Christmas krijgt weten we ook nog niet, maar waarschijnlijk geeft de Halloween-versie een goede indicatie. Die had 45 levels en kostte, net als de reguliere versie, €0,79.

Voor fans van Angry Birds is het in ieder geval goed nieuws dat ze tijdens de donkere dagen van december weer nieuwe levels hebben om uit te spelen. Het wachten is daarna weer op een update van de gewone versie van het spel.

Bron: MTV3 (vertaling)

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.