Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Weather+ toont weerbericht op iPhone-dashboard

Weather+ is een weerdashboard voor je iPhone. Deze applicatie toont het weerbericht voor een eindeloos aantal steden en doet denken aan HTC Sense.

weather plusHet weer is een onderwerp waar we maar niet uitgepraat over raken. Weerapps die nuttig en ook nog mooi zijn, dat is een heel ander verhaal, die vind je niet zoveel. De app Weather+ is een positieve uitzondering: deze gebruikt een duidelijk dashboard en videoanimaties om duidelijk te maken wat voor weer het wordt.


De applicatie doet wel wat denken aan de weerapplicatie uit HTC Sense, met een klok, plaatsnaam, temperatuur en weeranimatie. Daarnaast zijn er widgets voor de weersverwachting voor de komende week, informatie over luchtvochtigheid, zicht, luchtdruk en verwachte neerslag.

weather plus iphoneJe kunt zelf aangeven welke widgets je wilt zien. Via de gps-functie van je iPhone geef je aan welke stad je wilt zien, maar je kunt eventueel ook handmatig een paar steden invoeren. Het aantal steden is vrijwel onbeperkt. Net als bij de standaard weerapplicatie blader je met een swipe van je vinger tussen de verschillende steden en via een knop onderin het scherm schakel je tussen de animaties.

Downloaden: Weather+ (€1,59 voor universele app, dus ook iPad)
Via: Postbus31.com

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 november 2010 om 17:38
Onderwerp
Categorie
Het weer

Reacties: 70 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.