Puzzle Rotate: puzzelspel met draaiend speelveld

Doel van Puzzle Rotate is het maken van rijen van drie dezelfde blokjes. Na elk blokje dat je laat vallen draait het speelveld een kwartslag.

Puzzle RotateVoor de liefhebbers van puzzelspelletjes is er weer een spelletje dat voor de nodige uurtjes speelplezier kan zorgen: Puzzle Rotate. Het spel is qua simpelheid vergelijkbaar met Tetris. Maar net zoals bij die razend populaire game, is het spel als je een tijdje bezig bent behoorlijk moeilijk.


Bij Puzzle Rotate moet je rijen maken van drie dezelfde blokjes. Telkens als je een blokje laat vallen in het speelveld, draait het negentig graden. Bovenin je scherm zie je wat de volgende blokjes zijn die je moet laten vallen. Er zijn ook speciale blokjes, die ervoor zorgen dat je speelveld niet draait of de draaiing omkeert. Het spel bevat twee verschillende modi. In de Level Mode speel je een level totdat je een bepaald aantal punten hebt behaald. De Survival Mode gaat door totdat je drie keer een blokje uit het speelveld hebt laten vallen.

Het spel heeft ondersteuning voor Apple’s Game Center, waarbij je onder meer 28 achievements kunt behalen. Wil je weten of het wat voor je is, dan kun je een beperkte gratis versie downloaden.

Downloaden: Puzzle Rotate (€1,59)

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.