Angry Birds Seasons brengt je alvast in de kerststemming

Rovio Mobile heeft een gratis update voor Angry Birds Halloween beschikbaar gesteld die 25 nieuwe levels in kerstsfeer toevoegt evenals Game Center-ondersteuning.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds SeasonsRovio Mobile heeft vandaag een gratis update voor de Halloween-editie van het populaire spel Angry Birds gelanceerd, zoals we eerder al berichtten. Met Angry Birds Seasons, zoals de speciale editie van het spel voortaan zal heten, kun je alvast in de kerstsfeer komen. De wereld waarin je het op moet nemen tegen de groene varkentjes is nu omgetoverd in een winterse omgeving compleet met sneeuw, dennenbomen en ijsblokken.


Angry Birds Seasons brengt 25 nieuwe levels, waarvan tot de kerst elke dag eentje geünlockt wordt, compleet met sneeuwballen en ondersteuning voor Game Center, zodat je het ook tegen je vrienden op kunt nemen. De update is gratis als je reeds in het bezit bent van Angry Birds Halloween, maar is ook los in de App Store verkrijgbaar voor €0,79.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)

Via: The Next Web

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 40 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.