Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

TimeTapper: iPhone-tijdregistratie met agenda-koppeling

TimeTapper is een Nederlandse app waarmee je tijdregistratie kunt doen. Met TimeTapper houd je werktijden bij, waarbij je gewerkte uren in je agenda worden weggeschreven.

timetapper iphoneTimeTapper is een onlangs uitgebrachte app van de Nederlandse ontwikkelaar oJoCo. De app is bedoeld voor het bijhouden van werktijden, met als bijzonderheid dat alle uren in de agenda-app worden weggeschreven. Je kunt op een later tijdstip gewoon in je agenda kijken wat je op een bepaalde dag hebt gedaan. Die koppeling tussen TimeTapper en agenda wordt uitgelegd als je de app voor de eerste keer opstart. Deze uitleg komt nog maar in weinig apps voor: bij het opstarten van de app wordt de normale weergave van de app iets kleiner, zodat in de vrijgekomen ruimte onderin het scherm ruimte is voor een guided tour. De ontwikkelaar wil deze aanpak in de toekomst ook gebruiken als helpfunctie bij complexe schermen.


TimeTapper is handig voor mensen die op projectbasis werken. Als je ‘s ochtends bij een opdrachtgever binnenstapt druk je op een knop zodat de teller begint te lopen. Ben je klaar, dan is één druk op de knop voldoende om de gewerkte tijd vast te leggen. Omdat alles in je agenda staat blijven de werktijden bewaard, ook wanneer je een andere iPhone krijgt. Gebruik je MobileMe of Exchange, dan kun je de wijzigingen automatisch synchroniseren. Elke registratie krijgt een eigen label mee, die je naar eigen inzicht kunt toevoegen of wijzigen. In je agenda zijn de verschillende projecten dus ook duidelijk van elkaar te onderscheiden.

Downloaden: TimeTapper (€1,59)

timetapper-iphone-ojoco

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.