ABBA Singbox: karaoke met ABBA op je iPhone

ABBA Singbox is de eerste officiële iPhone-applicatie van de Zweedse band. In deze app kun je meezingen met 4 ABBA-nummers, maar je zult ze wel allemaal apart moeten kopen.

abba-singboxABBA heeft een officiële iPhone-applicatie laten ontwikkelen, bedoeld om mee te zingen. ABBA Singbox kost €2,39 en bevat de klassiekers Dancing Queen, Mamma Mia, Gimme, Gimme, Gimme en The Winner Takes It All. Aan de nummers zijn studio-effecten toegevoegd voor een intensere muziekervaring. In de app is helaas maar één nummer aanwezig (Dancing Queen).


De rest moet je voor €1,59 per stuk los aanschaffen en dat betekent dus een totale uitgave van €7,16 als je alle nummers wilt gaan meezingen. De nummers zijn beschikbaar in amateur- en pro-versie. Als amateur hoef je alleen de juiste timing te kiezen, terwijl je als pro ook de toonhoogte goed moet hebben.

abba-singbox-iphoneDe omschrijving in de App Store wekt de indruk dat je een vergelijkbare ervaring hebt als PlayStation’s Singstar of Xbox Lips, maar dan in een formaat dat je in de hand kunt houden. De resultaten van je zangkunsten zullen op de officiële ABBA-site en op de ABBA Facebook-pagina gepubliceerd worden. Je kunt ze ook publiceren op je eigen Facebook Wall. In de toekomst komen er nog meer nummers beschikbaar, maar die zullen ongetwijfeld ook weer los aangeschaft moeten worden.

Downloaden: ABBA Singbox

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 december 2010 om 18:55
Onderwerp
Categorie
Muziek

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.