Wunderlist Task Manager voor iPhone: taken online synchroniseren

Wunderlist Task Manager is een nieuwe taakapplicatie waarmee je taken op iPhone, Windows en Mac kunt beheren. Onderling synchroniseren kan ook.

wunderlist task listWunderlist is een nieuwe takenlijstapplicatie met de mogelijkheid om online te synchroniseren. De app is gratis te installeren op iPhone, Mac en Windows-pc en belooft flexibeler te zijn dan dure oplossingen als Things en OmniFocus. Wunderlist start met een tutorial om de app te leren kennen. Je kunt taken en lijstjes maken. Alles wat je op de desktop aanmaakt verschijnt ook op je iPhone en offline taken kun je later weer synchroniseren als je online gaat. Bij elke taak geef je een optionele datum. Je kunt taken voorzien van een ster, afvinken wanneer ze klaar zijn of sorteren op datum.


Je kunt taken aan je inbox toevoegen of aan een van de aangemaakte lijsten. Daarna kun je ze op de desktop met drag and drop weer naar een andere lijst verplaatsen. Op de iPhone heb je keuze uit negen verschillende achtergronden en een zoekfunctie. Wunderlist wordt gemaakt door 6 Wunderkinder, een bedrijf uit Berlijn dat zich op producitiviteitsoplossingen richt. Er zijn momenteel meer dan 27.500 gebruikers die meer dan een half miljoen taken hebben gemaakt. Met een volgend product (wunderkit) willen ze geld gaan verdienen. Dit wordt een productiviteitsplatform voor zakelijke gebruikers, gericht op onderling samenwerken.

Downloaden: Wunderlist Task Manager (gratis)

wunderlist iphone

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.