iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Spotify-app bijgewerkt: Retina Display en verbeterde performance en stabiliteit

De Spotify-app heeft een update gekregen. Zo is de snelheid van de applicatie, performance en stabiliteit sterk verbeterd en is er ondersteuning voor retina display toegevoegd.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

SpotifyDe Spotify-app voor de iPhone heeft na lange tijd weer eens een update gekregen. Uit de beschrijving in de App Store blijkt dat de app nu tot zes keer sneller op zou moeten starten. Ook is er aan de stabiliteit van de app gewerkt. Zo moeten activiteiten als in- en uitloggen, het openen van links en het veranderen van nummer nu beter werken. Spotify heeft daarnaast de manier aangepast waarop je vorige positie na het opnieuw openen van de app wordt hersteld. Voorheen moest je eerst wachten totdat je was ingelogd; in de nieuwe situatie kun je de applicatie meteen weer gebruiken.


De app heeft nu tevens ondersteuning voor de hogereresolutieschermen (Retina Display) van de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch. Ook is het nu mogelijk om een bericht toe te voegen wanneer je nummers vanuit de app met anderen wilt delen.

Om de Spotify-app te kunnen gebruiken heb je een Premium-account (€9,99 per maand) nodig bij de streamingmuziekdienst Spotify.

Downloaden: Spotify (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 57 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.