Doodle Jump Christmas Special in de App Store

Doodle Jump is in een speciale kerstuitvoering in de App Store verschenen. De app is qua inhoud hetzelfde, maar is voorzien van een kerstthema, koppeling met Game Center en aangepaste vijanden.

doodle jump christmas editionOntwikkelaar Lima Sky van Doodle Jump heeft besloten om een speciale versie van de game uit te brengen, geheel gewijd aan kerstmis. Met Doodle Jump Chrismas Special krijg je in feite hetzelfde spel, maar dan in een kerstthema. Voor mensen die de game al hebben en van kerst houden is €0,79 een kleine investering om de game opnieuw te ontdekken.


Bij Doodle Jump Christmas Special heb je toegang tot Game Center, er is ondersteuning voor het Retina Display op nieuwe apparaten zoals de iPhone 4 en ook de vijanden zijn in kerstsfeer uitgevoerd. Het is een trend onder gamemakers om een speciale kerstversies van apps uit te brengen. Eerder deed Rovio het al met de speciale uitvoering Angry Birds Seasons.

Downloaden:

Tipgever: WouterteD

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.