UPC iPhone-applicatie in de App Store verschenen

UPC heeft de UPC-applicatie voor de iPhone officieel uitgebracht. Met deze app kun je vanaf je iPhone of iPad televisieopnames inplannen en kijken wat er op tv is.

upc iphoneDe langverwachte UPC-app was al in december 2009 aangekondigd, maar een vol jaar later is deze eindelijk definitief beschikbaar. Met UPC op de iPhone kun je als klant opnames maken en herinneringen instellen op je DVR. Er is een programmagids aanwezig om het juiste programma te kunnen kiezen. Een rode lijn onder een programma geeft aan dat de opname is ingepland. Via e-mail en push notificaties kun je naar wens waarschuwingen ontvangen over de status van opnames. Nog niet alles is mogelijk, want opnames die je op de UPC DVR zelf hebt ingepland, krijg je niet via de iPhone-interface te zien. Dit is volgens UPC technisch (nog?) niet mogelijk.


Een andere beperking is dat je geplande opnames niet via de app kunt verwijderen. Wel kun je herinneringen voor programma’s instellen, wanneer je beschikt over een UPC Mediabox of UPC DVR. De app is gemaakt door Service2Media en is universeel, dus ook geschikt om op de iPad te installeren.

[flickr]set:72157625485327725[/flickr]

Downloaden: UPC (gratis, UPC-abonnement en geschikte mediabox vereist)

Voor niet iPhone-bezitters is de eerder aangekondigde mobiele website http://m.tvgids.upc.nl inmiddels ook live gezet.

Tipgever: Denis

Reacties: 67 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.