Sony komt binnenkort met PlayStation-app voor iPhone en iPod touch

Sony heeft een officiële PlayStation-app aangekondigd, waarmee je op de iPhone en iPod touch up-to-date kunt blijven met alles wat op het PlayStation Network gebeurt.

PlayStation-appSony komt binnenkort met een eigen PlayStation-app voor de iPhone en iPod touch. Dat heeft het bedrijf vanavond via het officiële PlayStation-weblog bekendgemaakt. De app is is alleen geschikt voor de iPhone en iPod touch en vereist minimaal iOS 4. Naast een iOS-app heeft Sony ook een Android-app op de planning staan, die werd tevens vandaag aangekondigd en zal dezelfde functies als de iOS-versie bevatten.

Met de applicatie kun je up-to-date blijven met de games die je vrienden spelen en hun online statussen. Ook is het mogelijk om op de hoogte blijven van de laatste games evenals het laatste nieuws en hardware voor de PlayStation 3, PSP en PlayStation 2. Daarnaast kun je je favoriete producten en nieuws delen via Facebook, Twitter of e-mail. De eerste versie zal naast ons eigen land beschikbaar komen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

PlayStation-app

Voor toekomstige versies heeft Sony nog meer functies gepland en ook zal de applicatie dan in meer landen en talen beschikbaar komen. Het is nog niet bekend wanneer de eerste versie beschikbaar komt, maar dat zal waarschijnlijk volgend jaar worden.

Via: Mac Rumors

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 december 2010 om 21:44
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.