Camera+ van tap tap tap binnenkort terug in de App Store

tap tap tap heeft een nieuwe update gemaakt van Camera+ en heeft goede hoop dat de applicatie daarmee na bijna een half jaar terug kan keren in de App Store.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Camera+De foto-app Camera+ komt weer terug naar de App Store. Apple haalde de applicatie van ontwikkelaar tap tap tap afgelopen zomer uit de downloadwinkel, omdat de makers stiekem een functie hadden ingebouwd om de volumeknoppen te gebruiken als extra optie om foto’s mee te maken. Apple was daarop tegen omdat gebruikers daardoor in verwarring kunnen raken. Door de afwijkende functie voor de knoppen voldeed de ontwikkelaar tevens niet meer aan het iPhone Developer Agreement.


Vandaag schreef tap tap tap onder een blogpost over een andere applicatie (Voices 2, €0,79) dat Camera+ weer terugkomt in de App Store en dat de applicatie een aantal nieuwe functies krijgt. Welke functies dit zijn wil de ontwikkelaar nog niet zeggen.

“Well, we’ll save that as a surprise for you, but it’s our biggest update yet. I promise that you won’t be the least bit disappointed with it, so get ready for it…”

De vorige versie van Camera+ was een redelijk complete foto-applicatie, met geavanceerde controle over de flits, een grid op je display, een stabilizer, digitale zoom en een mogelijkheid om de belichting te regelen. Vanuit de applicatie kon je foto’s vervolgens voorzien van filters of bijsnijden en direct delen via sociale netwerken. Het wachten is nu welke functies er in de aankomende update bijkomen.

De applicatie kostte €1,59. Of ontwikkelaar tap tap tap deze prijs aanhoudt is onbekend. De applicatie is inmiddels ingediend bij Apple, dus het wachten is tot hij wordt goedgekeurd. Of wederom afgekeurd natuurlijk…

Camera Plus is inmiddels in de App Store verschenen.

Met dank aan onze tipgevers: Just, Eriq

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.