Infinity Blade krijgt eerste grote update

Infinity Blade heeft de eerste update gekregen. In de game vind je de mogelijkheid om goud te kopen, er zijn 5 nieuwe zwaarden, schilden en helmen en het karakterlevel ligt nu op 45.

infinity bladeInfinity Blade heeft voor het eerst een update gekregen, die vanaf vandaag verkrijgbaar is in de App Store. Infinity Blade is een game van Epic, die als eerste gebruikmaakt van de Unreal Engine 3-technologie. Afgelopen zomer baarde de game opzien toen het in een keynote van Apple werd gedemonstreerd. Twee weken terug kwam de game beschikbaar en was meteen populair.


Dat de game op de iPhone uitkwam is op zich opmerkelijk, omdat de ontwikkelaars eigenlijk plannen hadden om het op de Microsoft Kinect te lanceren. Versie 1.1 van de app bevat 5 nieuwe zwaarden, 5 nieuwe schilden, 5 nieuwe helmen en een nieuwe armor-set. Het maximum karakterlevel is verhoogd van 40 naar 45 en er is een nieuwe vijand toegevoegd: de Marrow Fiend. Je kunt in de game nu naar je eigen muziek luisteren, terwijl je speelt. Ook is er via een in app-aankoop nu de mogelijkheid om goud te kopen. Deze aankopen kosten tussen €3,99 en €39,99.

Downloaden: Infinity Blade (€4,99)

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.