Superbrothers: S&S EP Micro 12+

Capybara Games Inc.

    • € 3,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Superbrothers: Sword & Sworcery Ep is een verkennend actie-avontuur met de bijzondere nadruk op audiovisuele stijl. Het speelt zich af in Traverse, een klein en mythisch rijk. Gebruik een zwaard om te strijden en roep *sworcery* hiermee op om mystieke muzikale mysteriën op te lossen. Ervaar een videogame wereld die wordt beïnvloed de fasen van de maan en help een zwervende krijger-monnik haar treurige reis te volbrengen.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP bevat originele muziek, een album waardig, door de bekende componist Jim Guthrie. Superbrothers Inc. is verantwoordelijk voor de artwork & design en is ontworpen & *geëngineerd door de videogame wizards van Capy uit Toronto, Canada. Voor meer details en informatie, check *swordandsworcery.com.

Luister naar Jim Guthrie zijn Sword & Sworcery LP: The Ballad of the Space Babies, beschikbaar vanaf april 2011 via iTunes, Bandcamp en limited edition vinyl.

*Micro -editie werkt op iOS -apparaten, waaronder iPad

Nieuw

Versie 1.20

We hebben de app vernieuwd voor de nieuwste besturingssystemen en apparaatgroottes
We bespioneerden een belangrijk schermrotatieprobleem en hebben het opgelost
We hebben nieuwe geschiedenissen toegevoegd en meer mensen in de aftiteling bedanken

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
2 beoordelingen

2 beoordelingen

Gijsv333 ,

Beste IOS game aller tijden

Er zijn niet veel games die het niveau halen van dit spel. De muziek is geweldig, door Jim Guthrie. En het idee van het spel is briljant, ik verklap niet te veel maar je bent een monnik krijger iets en je moet het kwaad verslaan op de Migwi Taw.

Echt een super spel, direct kopen.

Frank de Jong ,

Don't believe the hype...

Ik ben een echte adventure / indie game liefhebber, en ik heb deze game dus ook uitgespeeld ... maar dan wel met tegenzin. Ik heb de game een kans gegeven, maar deze moet het vooral hebben van de muziek en enorm goede geluidseffecten, want qua spel en adventure elementen is het een teleurstelling. Ik zie in de reacties dat veel mensen het spel als 'bijzonder' omschrijven, en hoewel ik het daar mee eens ben, rechtvaardigt dat niet een hoge score. Zodra het 'wow' effect is opgetrokken, blijft er een matige en oppervlakkige game over... jammer.

JTube ,

Prachtig.

Dat is het enige woord om dit spel te omschrijven. Prachtige beelden, muziek, teksten. Een ervaring.

App-privacy

De ontwikkelaar, Capybara Games Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

The Last Warlock
Games
RA Tracker
Games
Crossword Dungeon
Games
Return of Serenity
Games
Heaven Will Be Mine
Games
The Quest Classic-Dragon Jade
Games