Fitbit: gezondheid en fitness 4+

Activiteit, slaap en voeding

Google

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Bekijk hoe je er qua gezondheid en fitness voor staat in de Fitbit-app. Ontdek makkelijke manieren om meer te bewegen, beter te slapen, stress te verminderen en gezonder te eten.

Volg de statistieken over gezondheid, fitness en slaap die er voor jou toe doen, ontwikkel nieuwe gewoonten en pas je doelen daarop aan. Blijf jezelf motiveren met stimulerende trainingscontent voor lichaam en geest. Kijk snel hoever je al bent met je persoonlijke doelvoortgang en hoe je het doet ten opzichte van vrienden en familieleden. Krijg nog meer mogelijkheden via synchronisatie met een wearable apparaat, zoals een Fitbit-tracker of -smartwatch.

ACTIEVER WORDEN: Kijk hoeveel kleine bewegingen je maakt door je stappen en afstand bij te houden met je telefoon. Of koppel je tracker of smartwatch om je hartslag, het aantal actieve zoneminuten, verbrande calorieën en andere statistieken vast te leggen. Je Fitbit is een fitnessplanner in zakformaat. Gebruik de app als een agenda om doelen te stellen en je voortgang bij te houden. Bovendien vind je hier onder andere speciale trainingsvideo's en mindfulness-sessies.

DE GEZONDHEID VAN JE HART CHECKEN: Krijg inzicht in je algemene gezondheid door je hartslag dag en nacht te meten met je smartwatch of tracker.

BETER SLAPEN: Ontdek slaaptools waarmee je de kwaliteit van je slaap kunt analyseren en verbeteren. Zo zijn er tools die je slaapduur en -fasen meten en inzicht geven in hoelang je onrustig hebt geslapen.

STRESS VERMINDEREN: Leer stress te beheersen met een gepersonaliseerde score en luister naar audiosessies om stress te verminderen en je stemming te verbeteren.

SLIMMER ETEN: Let op je voeding door voedingsdoelen te stellen met eenvoudige tools.

NOG MEER MOGELIJKHEDEN MET FITBIT PREMIUM*: Upgrade naar Fitbit Premium en krijg alle begeleiding, inzichten en inspiratie die je nodig hebt om je dagelijkse trainingen naar een hoger plan te tillen.

• Je dagelijkse herstelscore** geeft aan wanneer je toe bent aan een maximale inspanning, wanneer het tijd is voor rust en herstel, en welke trainingen het beste passen bij de behoeften van je lichaam.
• In de uitgebreide trainingsbibliotheek vind je de ondersteuning die je nodig hebt om je lichaam en geest fit te houden, zoals krachttraining en HIIT, maar ook danscardio, yoga en meditatie. Allemaal onder leiding van ervaren Fitbit-trainers.
• Perfectioneer je mindfulnessoefeningen met een complete bibliotheek van sessies om onrust tegen te gaan, beter te slapen en zelfs om te leren mediteren terwijl je wandelt.
• Vind nieuwe manieren om te rusten en te herstellen op basis van een gedetailleerde uitsplitsing van je slaapscore. Ontdek onder andere ook je slaappatronen en maandelijkse trends.
• Laat je inspireren door makkelijke, gezonde recepten die passen binnen je voedingsdoelen en die je een compleet gevoel van welzijn geven.

*Je hebt toegang tot Fitbit Premium in de Fitbit-app. De Fitbit-app is alleen beschikbaar op compatibele apparaten. Zie fitbit.com/devices. De content en functies kunnen worden gewijzigd. Contentaanbevelingen zijn misschien alleen in het Engels en niet in alle landen beschikbaar. Alleen voor nieuwe en terugkerende Fitbit Premium-gebruikers. Vereist een geldige betaalmethode. Als je terugkerende kosten wilt voorkomen, zeg je het lidmaatschap op voordat de proefperiode afloopt. Je kunt dit lidmaatschap niet cadeau geven. Er zijn servicevoorwaarden van toepassing: fitbit.com/terms

**Voor de dagelijkse herstelscore heb je een Fitbit Premium-lidmaatschap en een wearable apparaat nodig.

https://www.fitbit.com/global/nl/legal/terms-of-service

Nieuw

Versie 4.15

* Probleemoplossingen en prestatieverbeteringen

Beoordelingen en recensies

3,8 van 5
6,6K beoordelingen

6,6K beoordelingen

Irmacip ,

Well designed but slow and often stuck

The app is well designed and very useful. Full of informations and really handy, but is often pretty slow in refreshing the data and lot of time is stuck and you cannot update it. Is a real pity because the concept is great and I have already lost17 kg thanks also to fitbit.

Jorrellen ,

Synchroniseert niet meer

Sinds de laatste software update van IOS synchroniseren onze Charge 3 devices niet meer.

S4ndr4v ,

Lay-Out

Vond de vroegere lay-out fijner en overzichtelijker

App-privacy

De ontwikkelaar, Google, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Vertrou­welijke informatie
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contacten
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

YouTube
Foto en video
Google Maps
Navigatie
Google Chrome
Diensten
Google
Diensten
Gmail - E-mail van Google
Productiviteit
Google Translate
Naslagwerken

Suggesties voor jou

Fitbit to Apple Health Sync
Gezondheid en fitness
Power Sync for Fitbit
Gezondheid en fitness
Find My Fitbit - Finder App
Gezondheid en fitness
Fitbit Sync
Gezondheid en fitness
Sync For Apple Health > Fitbit
Gezondheid en fitness
Stridekick Activity Challenges
Gezondheid en fitness