Contact


iPhoneclub.nl is veruit de grootste Nederlandstalige website over de Apple iPhone. We brengen nieuws, tips, reviews, geruchten en andere relevante informatie over de mobiele telefoon van Apple.

For English information please use our English contact page.

Reageer!

We vinden het leuk om te horen wat jullie van de iPhoneclub vinden. Op- en/of aanmerkingen? Kies de juiste optie en stuur ons een e-mail via het juiste contactformulier. We krijgen zo’n 100 e-mails per dag, dus hou er rekening mee dat we niet altijd meteen kunnen antwoorden.

Over iPhoneclub.nl

iPhoneclub.nl is onafhankelijk van Apple, de telecomproviders of andere bedrijven en wordt gemaakt door Jean-Paul Horn en Gonny van der Zwaag, twee gadgetfreaks die in hun vrije tijd alles volgen wat met mobiele telefoons, smartphones, mediaspelers, mp3-spelers en computers (Windows en Mac) te maken heeft.
Sinds de start van de website in december 2006 is iPhoneclub explosief gegroeid tot het huidige aantal van 48.000 actieve forumleden, 90.000 dagelijkse bezoekers op onze nieuwswebsite (50.000 uniek) en meer dan 30.000 dagelijkse bezoekers op ons forum (20.000 uniek). Deze cijfers geven de situatie in mei 2012 weer.

Voor vragen en/of opmerkingen over de website (geen hulpvragen, zie Hulp) zie optie Overig.

Lees meer over de mensen achter iPhoneclub.nl of over onze andere activiteiten.

Hulpvragen

Gebruik ons forum voor hulp bij of problemen met je iPhone. Wij kunnen door het grote aantal vragen helaas geen persoonlijke hulpvragen via e-mail meer beantwoorden en deze vragen worden daarom ongelezen verwijderd.

Tip de redactie

Helaas komt het regelmatig voor dat we nieuwstips ontvangen van nieuws waar we zelf al over hebben geschreven. Om dubbele nieuwstips te voorkomen zie je hieronder een overzicht van de laatste 15 nieuwsitems op iPhoneclub.nl. Controleer a.u.b. even of jouw nieuwstip niet al eerder op iPhoneclub.nl is verschenen. Je zou ons een groot plezier doen door ook even van de zoekfunctie gebruik te maken.


 

Laatste 15 nieuwsberichten

Reviewmateriaal

We hebben tot nu toe vroege previews mogen publiceren van de iPhone 3G en van populaire iPhone-applicaties zoals NU en Hyves. Ontwikkelaars, retailers en distributeurs die een product of dienst hebben ontwikkeld waar we op iPhoneclub zeker eens aandacht aan moeten besteden, kunnen dat via het contactformulier kenbaar maken. Afhankelijk van het type product zullen we dit in een nieuwsartikel of een review bespreken. Het product moet natuurlijk wel een duidelijke link met de iPhone hebben!

Adverteren op iPhoneclub.nl

Onze websites zijn onafhankelijk, waarbij de redactionele content voorop staat. Gesponsorde items zijn altijd duidelijk als zodanig herkenbaar (bijvoorbeeld door de tekst ‘Advertorial’).

Er zijn meerdere manieren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van onze doelgroep:

  • Adverteren: voor het plaatsen van alle vormen van display advertising in de breedste zin van het woord, kunt u terecht bij AdFactor. iPhoneclub.nl en de zustersite iPadclub.nl zijn aangesloten bij de STIR.
  • Advertorials: voor advertorials kunt u eveneens terecht bij AdFactor.
  • Reviews: we reviewen regelmatig accessoires, hard- en software op onze website. Dit zijn artikelen waarbij de reviewer een eerlijk en onafhankelijk oordeel geeft. Voor informatie hierover kunt u terecht bij Gonny van der Zwaag (zie tabblad ‘Reviewverzoek’).
  • Kleine advertenties: op al onze websites bieden we (alleen) op de homepage kleine advertentieblokjes aan via een selfservicesysteem (BuySellAds). Via de tool hieronder kunt u deze meteen zelf boeken of – indien er op dat moment geen posities beschikbaar zijn – uzelf op de wachtlijst plaatsen.

Opmerkingen over iPhoneclub.nl

  • Let op! Stel geen supportvragen! Gebruik hiervoor s.v.p. ons forum.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.