iPhone Telfort kopen: aanbiedingen, actuele prijzen en abonnementen Telfort iPhone


rijtje iphone 5siPhone met Telfort abonnement kopen? Telfort heeft iPhone abonnementen die gebruik maken van het KPN-netwerk. Je profiteert van de kwaliteit van KPN, maar de abonnementen zijn veel goedkoper. Een iPhone bestellen met Telfort abonnement gaat het snelst via de Telfort Webshop. Je vindt daar ook actuele kortingsacties. Je kunt ook terecht bij webshops zoals Typhone en Belsimpel, die iPhones met Telfort abonnement verkopen.

Inmiddels is ook de iPhone 5c verkrijgbaar bij Telfort. Hieronder vind je alle informatie over prijzen en levertijden. Heb je zelf al een iPhone gekocht en wil je een Telfort sim only abonnement? Kijk dan op onze sim only pagina of bekijk het aanbod van de andere providers.

Tip! Telfort verkoopt de iPhone 4 met toestellease voor €12 per maand.Tip! De 16GB iPhone 5 met toestellease kost bij Telfort €24 per maand.

Deze pagina werd recent gevonden op: iphone 5 telfort, iphone 4S telfort, iphone 5s telfort, iphone 5c telfort, telfort iphone 5, telfort iphone 5 abonnement, telfort iphone 4S, telfort abonnement.

Telfort abonnementen voor iPhone

Telfort is de enige Nederlandse provider die nog toestellease aanbiedt. Kies je voor toestellease, dan betaal je een vast bedrag gedurende de abonnementsperiode (vanaf €12 per maand). Je kunt het toestel ook kopen en betaalt dan een eenmalig bedrag en iets lagere abonnementskosten.

iCulture vergelijkt: Telfort-abonnementen

Bij de iPhone heb je keuze uit vier bundels: kies uit 300 of 400 belminuten of kies voor 500MB of 1000MB dataverkeer. Deze abonnementen zijn vanaf €15 per maand te koop. Daarnaast kun je extra bundels afsluiten voor vaste nummers, onderling bellen en Internet Versneller.

De abonnementen van Telfort hebben standaard een 3G-snelheid van 2 Mbps. Met de Internet Versneller (vanaf €2 per maand) kun je de internetsnelheid verhogen naar 7 Mbps. Standaard krijg je bij Telfort een snelheid van 2 Mbps. Heb je niet genoeg aan de meegeleverde internetbundel, dan kun je Extra Internet 250 MB aanschaffen, waarbij je databundel met 250 MB wordt verhoogd.

Meer info: Telfort Shop
Terug naar hoofdartikel: iPhone kopen in Nederland

iPhone bij Telfort kopen

Telfort verkoopt de iPhone 5c en iPhone 4S. Heb je al een iPhone dan kun je ook een Telfort sim only abonnement afsluiten. Of bekijk het aanbod van de andere providers.

iphone5c-kleiniPhone 5c
Betaalbaar toestel van Apple, goedkoop bij een abonnement
Verkrijgbaar vanaf 25 oktober 2013, kies uit 16GB of 32GB opslag
Bijzonderheden: vrolijke kleuren, robuuste uitvoering in polycarbonaat
Bekijken

iphone-4s-zwart-kleiniPhone 4S
Budgettoestel van Apple, gebaseerd op eerder model
Verkrijgbaar in zwart of wit, vaak gratis bij een abonnement
Bijzonderheden: 8-megapixelcamera, geschikt voor iOS 7, compact toestel
Bekijken

Hieronder vind je een greep uit de populairste abonnementen bij het kopen van een iPhone. Voor een vergelijking van abonnementen met toestellease kun je op het eerste tabblad terecht.

kpn-logo
Abonnement (koop)
Leaseprijs 16GB iPhone 5c
Leaseprijs 8GB iPhone 4S
Data
Aboprijs
Meer info
kpn-logoTelfort 300 belminuten€18€121000MB€23Bekijken
kpn-logoTelfort 300 belminuten€18€121500MB€27Bekijken
kpn-logoTelfort 400 belminuten€18€121000MB€27Bekijken
kpn-logoTelfort 400 belminuten€18€121500MB€31Bekijken

Meer info: Telfort Shop
Terug naar hoofdartikel: iPhone kopen in Nederland

iPhone met Telfort abonnement: de beste deals

Behalve bij de mobiele providers kun je de iPhone met Telfort abonnement ook bij diverse telefoonwinkels aanschaffen. Wil je graag op het KPN-netwerk bellen, dan raden we Typhone aan. Deze webwinkel kan abonnementen verkopen van alle operators die gebruikmaken van het KPN-netwerk, zoals Telfort. Maar er is nog veel meer keuze als je de iPhone met Telfort-abonnement wilt hebben. Hieronder zie je enkele webwinkels die de iPhone met Telfort-abonnement verkopen.

Winkel
Prijs
Meer info
studentmobiel logoExtra scherpe iPhone-aanbiedingen voor studenten, maar ook leuke acties voor anderen.Bekijken
logo_typhoneiPhones met scherpe acties via alle providers zoals Vodafone, KPN en T-Mobile.Bekijken
belsimpel-nlDe vriendelijke telecomwinkel uit Groningen. Heeft ook losse iPhones in de aanbieding.Bekijken
De iCulture Shop heeft iPhones met abonnementen van alle providers. Bestel meteen een hoesje mee!Bekijken
algebeld-iphone-kopeniPhone 5s met Hi, KPN, Sizz, T-Mobile, Vodafone en diverse andere aanbieders.Bekijken

Meer info: Telfort Shop
Terug naar hoofdartikel: iPhone kopen in Nederland