iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

PandoraBox gaat concurrentie aan met AppSniper

PandoraBox is een iPhone-applicatie waarmee je kunt zien welke nieuwe applicaties in de App Store verkrijgbaar zijn en welke in de aanbieding zijn. Het is vergelijkbaar met AppSniper.

pandoraboxPandoraBox is een nieuwe applicatie waarmee je een beter overzicht krijgt van de applicaties die in de App Store verkrijgbaar zijn. Je installeert de applicatie op de iPhone, waar het op het eerste gezicht niet veel verschilt van AppSniper. Op de screenshot hiernaast zie je al meteen een goede aanbieding (TIP!): veel games van PDAMill zijn tijdelijk gratis! Met PandoraBox blijf je op de hoogte welke applicaties in de aanbieding zijn, zowel de gratis als betaalde apps. Onderin het scherm kun je ook naar nieuwe applicaties en favorieten gaan. Voor de zoekfunctie is een apart scherm gereserveerd.


Pluspunten ten opzichte van AppSniper zijn, dat je de prijzen ook in andere valuta (waaronder euro) kunt zien. Minpunt is dat je in PandoraBox geen sniper kunt instellen, waarmee je gewaarschuwd wordt zodra de prijs onder een bepaalde drempelwaarde komt. Wel kun je in PandoraBox favorieten markeren: bij elke applicatie is een knop Add To Favorites aanwezig, plus een knop Download (of Buy, als het een betaalde applicatie is). Je wordt dan doorgestuurd naar de App Store op je iPhone, maar dat duurt wel een behoorlijke tijd: zo’n 15 seconden zat ik te wachten voordat de App Store in beeld verscheen.

PandoraBox is gratis, dus het is een kleine moeite om het naast AppSniper te installeren. Maar eigenlijk biedt het niet zoveel extra’s.

Installeren: PandoraBox (gratis)

Bij de aanbiedingen van PDAMill vind je onder andere Bowling for Burgers, GameBox Classics en Melonchi Minecarts.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.